Dienstverlening

Wat kan Stravast BV als VvE-bestuurder voor u betekenen? Een goed functionerende VvE levert een belangrijke bijdrage aan goed en comfortabel wonen. Goed beheer is niet alleen van invloed op uw woning, maar ook op de leefbaarheid in uw buurt of appartementencomplex. De waarde van uw eigendom wordt met goed beheer in stand gehouden en zo mogelijk vermeerderd. Het 'domino-effect' is duidelijk: goed voorbeeld doet goed volgen. Een appartementencomplex dat er goed uitziet heeft een positieve uitstraling op andere complexen in uw straat of buurt.

Om dit alles te realiseren, is goed beheer dus onontbeerlijk, zowel in technisch als in administratief opzicht. Bijna alle "actieve" Verenigingen van Eigenaars laten zich daarom bijstaan door een deskundige beheerder, die een compleet pakket aan beheerdiensten aanbiedt. Stravast BV is zo'n beheerder en is in staat het administratief en het technisch beheer van uw appartementencomplex doeltreffend te bundelen.

Stravast BV levert maatwerk voor elke Vereniging van Eigenaars
Stravast BV ondersteunt VvE's met de volgende (deel)taken:
Juridisch/organisatorisch
Financieel
Bouwkundig dagelijks
Bouwkundig projectmatig
Overige en extra werkzaamheden

Stravast BV heeft op alle (deel)taken de nodige expertise in huis. U kunt van ons dan ook verwachten dat wij alles doen wat nodig is om uw VvE optimaal te laten functioneren.

Klik hier om de Dienstenwijzer Stichting BVVB Collectief te downloaden.

Postbus 57 4844 ZH Terheijden (T) 076 58 70 655 (F) 076 58 74 485 mail@stravast.nl